Bericht: Verbinding in je wijk! staat centraal tijdens het Lente Evenement 2024
Bericht

Verbinding in je wijk! staat centraal tijdens het Lente Evenement 2024

Geplaatst op 25 april 2024, 12:25 uur
Illustration

Het Lente Evenement staat dit jaar in het teken van verbinding in je wijk. We gaan in een interactief programma met elkaar aan de slag om antwoord te krijgen op verschillende vragen.


🍃 Hoe bereik je bewoners die actief zijn in het groen in jouw wijk?  
Ontdek het antwoord tijdens onze interactieve sessies, waar we tips en trucs met elkaar kunnen delen om groenliefhebbers te vinden en te betrekken bij buurtinitiatieven.


🌱 Hoe draag je in jouw wijk bij aan biodiversiteit?  
Samen kunnen we onze wijken omtoveren tot bruisende ecosystemen: leer van elkaar hoe je eenvoudige maar effectieve acties kunt ondernemen om de biodiversiteit te vergroten, van het planten van inheemse bloemen tot het creëren van kleine natuurlijke habitats.


🌻 Hoe krijg je jouw buren enthousiast? 
Ontdek strategieën van elkaar om anderen te inspireren en enthousiast te maken voor groene initiatieven. 


🌳 Hoe vorm je werk- of wandelgroepjes in je wijk?
Er gaat niets boven samenwerken en plezier hebben in de natuur! Leer van elkaar hoe je werk- of wandelgroepjes kunt opzetten in jouw buurt, om samen te genieten van het buitenleven en tegelijkertijd positieve veranderingen teweeg te brengen.


We gaan graag actief met elkaar in gesprek, zodat we van elkaar kunnen leren en elkaar inspireren. Wil jij meepraten en wil je misschien ook wel gespreksleider zijn? Mail ons dan op info@buurtnatuur030.nl 


Ontdek, verbind, groei: Samen bouwen aan BuurtNatuur030! 🌱

Deel dit:
1 reactie

Ella van der Naalt

do 25 april 2024 12:26
Vind je het leuk om mee te helpen de dag zelf en/of gespreksleider te zijn? Je mag mij ook een direct berichtje via het platform sturen :) groetjes, Ella