BuurtNatuur030
background

Community van groene Utrechters

BuurtNatuur030 is hét netwerk voor groene buurtinitiatieven in Utrecht. Dit platform fungeert als digitale verzamelplek en is een ontmoetingsplek voor groene doeners en iedereen die groen in Utrecht een warm hart toedraagt.

Doe ook mee!
De community van BuurtNatuur030 streeft naar een prettige leefomgeving voor mens, dier en plant in een stad die bestand is tegen een veranderend klimaat. Samen maken we Utrechtse buurten nog groener! Op deze website vind je een overzicht van groene activiteiten, initiatieven (groot en klein), organisaties en buurtbewoners. Kom in contact en ontmoet elkaar tijdens de evenementen en borrels op groene locaties en deel praktische kennis uit.

Ben jij ook bezig met een initiatief rondom het vergroenen van jouw buurt of straat? Meld jouw initiatief aan op deze website, laat je inspireren en inspireer anderen. Het maakt niet uit hoe groot of klein het initiatief is. Zo kan het bijvoorbeeld gaan om een het vergroenen van een boomspiegel, maar ook over het gezamenlijk (her)indelen van een groenstrook met de buurt. Iedereen is welkom op dit groene platform.

Contact 
Heb je een vraag of wil je met ons in contact komen? Stuur dan een mail naar info@buurtnatuur030.nl. We proberen je mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief van BuurtNatuur030 en blijf op de hoogte van buurtinitiatieven en groene activiteiten in Utrecht.

Ondersteunende organisaties
BuurtNatuur030 wordt ontwikkeld in samenwerking met Utrecht Natuurlijk en Milieucentrum Utrecht. Als ondersteunende organisaties werken zij samen met BuurtNatuur030 aan een actieve en inspirerende community.

Het kernteam van BuurtNatuur030 wordt gevormd door:

Maak een persoonlijk profiel met foto aan. Dan kan je actief deelnemen aan BuurtNatuur030. Word onderdeel van een breed netwerk en waardevolle community van groene buurtinitiatieven en help elkaar op weg. Met een profiel kun je zelf iets plaatsen. Denk hierbij aan een project, activiteit of organisatie.

Wanneer je iets plaatst, wordt het direct getoond op de website. Zorg dus voor informatieve, verbindende, opbouwende en volledige content die betrekking heeft op buurtgroen in Utrecht. Samen maken we het platform tot een groen succes!