Activiteit: BuurtNatuur030 Lente Evenement 2024
Activiteit

BuurtNatuur030 Lente Evenement 2024

donderdag 30 mei 2024 , 19:00 - 22:00 uur
Illustration

Het is weer tijd voor ons jaarlijkse BuurtNatuur030 Lente Evenement! Dit keer komen we op donderdagavond 30 mei samen bij Koningshof. Een prachtige buurtmoestuin in Utrecht Oost. Graag nodigen we je uit om aanwezig te zijn en deel te nemen aan een inspirerende avond gewijd aan het thema: Verbinding in je wijk!

Deze avond draait om het samenbrengen van onze groene gemeenschap, kennis delen en ontdekken wat er gaande is in onze Utrechtse wijken, met focus op vergroening. Hoe zet jij je in voor je wijk? Hoe laat je zien wat er gebeurt op het gebied van vergroening?

Meld je gratis aan via het aanmeldformulier.

Programma
Het programma start om 19.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur. De markt en borrel beginnen om 20.30 uur. Om 21.45 uur sluiten we de avond af. Lees hier alvast meer over het interactieve programma.

Breng je eigen beker mee
Om het evenement zo duurzaam mogelijk te maken, nodigen we je vriendelijk uit om je eigen beker mee te nemen. Laten we samen bijdragen aan een groenere en schonere omgeving.

Neem je iemand mee?
Kom niet alleen, maar neem een groene wijkgenoot mee. Deel deze uitnodiging gerust in groene groepsapps en buurtnetwerken! Het wordt een inspirerende avond vol ideeën om onze wijken te vergroenen. Geniet van een informele borrel, ontdek groene producten op de markt en deel je beste lente- en zomertips!

Meld je aan!
Ben jij er ook bij op donderdagavond 30 mei? Meld je dan snel aan via het aanmeldformulier.

Heb je vragen of suggesties om deze avond nog beter te maken? Of vind je het leuk om mee te helpen met opbouwen en ondersteunen op de avond zelf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@buurtnatuur030.nl.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op het Lente Evenement van BuurtNatuur030, waar we samen bouwen aan een groenere toekomst voor onze wijken!

Locatie en adres
Koningshof, Koningsweg 135A, 3585 LA in Utrecht. Lees hier meer over de prachtige locatie. Koningshof is een autoluwe locatie. We raden je aan om met de fiets, lopend of het OV te komen.

Toegankelijkheid
Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Voor mensen die een rolstoel hebben en/of slecht ter been zijn is het goed om rekening te houden met een grindpad en grasveld. Zij kunnen op het terrein parkeren of worden afgezet. Schroom niet om bij vragen contact op te nemen.

Locatie
Koningshof
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Documenten
Deel dit: