Organisatie: Ella Gaia
Organisatie

Ella Gaia

Op zoek naar een coach voor 1 op 1 sessies of groepsbegeleiding? Dan ben je bij Ella Gaia aan het goeie adres: je kunt er terecht voor cursussen, live dagen, community werk en meer. Bekijk https://www.ellagaia.com/ voor het volledige aanbod.


Missie Ella Gaia


Ontdekken van eigen kracht, liefde en verbinding


Bij Ella Gaia is de drijfveer diepgeworteld in de overtuiging dat ieder individu intrinsiek waardevol is: je bent al bijzonder, precies zoals je bent.  Deze missie is gebaseerd op het tot stand brengen van verbindingen – verbinding met zichzelf en als gevolg daarvan, verbinding met de wereld om ons heen. Ik geloof in het creëren van een wereld doordrenkt met liefde en verbinding. Mijn coaching draagt bij aan een wereld waarin zachtheid en liefdevolle interacties heersen, en waar ruimte is voor zelfontplooiing zonder veroordeling. 


​Samen bouwen aan een liefdevolle wereld


Ik geloof dat persoonlijke groei resulteert in wereldwijde impact. In verbinding met onszelf en anderen inspireren we anderen om hetzelfde te doen. Dit leidt tot een wereld waarin liefde de overhand heeft en harmonie de standaard is. 

Deel dit: