Bericht

Kennispagina en communicatiemiddelen BuurtNatuur030

Geplaatst op 7 juni 2022, 00:00 uur
Illustration

Hey buurtvergroeners!

Zoals jullie misschien al wel op social media hebben kunnen lezen, of op de site hebben kunnen zien: de kennispagina staat live!

Deze pagina is opgezet dankzij een aantal enthousiaste gebruikers van BuurtNatuur030 die mij hebben kunnen helpen door feedback te geven op de huidige website. Hieruit kwam naar voren dat er een wens was om online informatie te kunnen vergaren met betrekking tot verschillende vormen van buurtvergroening. 

Wat je nu onder andere op het platform kan vinden is de aanvraag voor gemeentelijke subsidies en praktische tips en links voor vergroening van openbare en particuliere ruimtes. 

Verder kan je ook een aantal uitgelichte projecten vinden van de buurtvergroeners, om wat inspiratie van anderen op te kunnen doen.  

Naast de kennispagina heb ik hard gewerkt aan andere communicatiemiddelen voor BuurtNatuur030. Hieronder vallen bijvoorbeeld de presentatie die tijdens de lancering is gebruikt, en de flyers en posters die tijdens dit evenement uitgedeeld zijn. 

Bij deze is mijn afstudeerproject dan ook zo goed als afgerond. Ik hoop dat jullie mijn werk tegenkomen en dit jullie kan helpen bij het verder vergroenen van de stad!

Deel dit: