Locatie: De Nieuwe Jutter
Locatie

De Nieuwe Jutter

Amerhof 66, Utrecht
Buurthuis
Illustration

‘De Nieuwe Jutter is een bruisend buurtcentrum in de wijk waar iedereen uit Rivierenwijk, Dichterswijk en omgeving zich welkom voelt’.

De Nieuwe Jutter is een belangrijke ontmoetingsplek in de buurt. Een warme plek en voor sommige zelfs een tweede thuis! We geloven in zelfbeheer en in co-creatie, dus we doen het samen. We zijn er voor en door de buurt en iedereen is welkom bij ons. Of je nou een ruimte huurt, iets goed wil doen voor je buurtgenoten of als vrijwilliger aan de slag wilt, bij ons staan de deuren voor je open. Samen met bestuur, beheer en de vrijwilligers beheren we De Nieuwe Jutter. De Nieuwe Jutter draagt hierdoor bij aan onze mooie wijk en het prettig wonen in de buurt. We hebben speciaal oog voor groepen die wel een steuntje kunnen gebruiken en gaan uit van de kracht van mensen. Je kunt hier terecht voor een kop koffie, een praatje, een activiteit, ervaring opdoen met werk of zelf ontplooien van activiteiten. We staan open voor nieuwe kansen en mogelijkheden.

verhuur

Onze ruimtes worden verhuurd voor verschillende activiteit op het gebied van (maatschappelijke) ontwikkeling; ouderensoos, samen eten, kaart & biljartclubs, taallessen, kinderopvang, sport en spel, culturele activiteiten, zoals dans en zang en aan kleine zelfstandigen. Ook voor (het organiseren van) vergaderingen, opleidingen, cursussen of bijeenkomsten kunt u bij ons terecht.

verhuurperiode
Per dagdeel, Per dag
te gebruiken voor muziek als 
Podium
maximaal aantal personen 
80
Deel dit: