Activiteit: Plandelen en buurtontbijt
Activiteit

Plandelen en buurtontbijt

donderdag 9 mei 2024 , 8:00 - 9:45 uur
Illustration

Samen straten schoon

Dauwtrappen is nog leuker in een schone buurt! In de vroege ochtend van Hemelvaartsdag gaan we plandelen (wandelen + plastic ruimen) in wijk C in Utrecht. En daarna gezellig met elkaar ontbijten. Zo bouwen we samen aan een mooie buurt. 

In onze kerk denken we dit half jaar na over vrede, maar we laten het niet graag bij denken en praten. En vrede vraagt soms ook om een schone lei. Daarom verklaren we de oorlog aan het zwerfvuil. Een oorlogsverklaring tegen rommel en gemakzucht. Maar toch vredig door zelf papier te prikken in onze eigen buurt. Welkom om mee te doen aan deze War on Waste!

Op donderdag 9 mei van 8-9u verzamelen bij de Jacobikerk, St. Jacobstraat 171 (ingang bij het standbeeld van Anton Geesink), als het kan met papierprikker en handschoenen. Na afloop hartelijk welkom bij het ontbijt (9-9.45u). Voor de liefhebbers is er nog een kerkdienst, de voorganger (Zegert de Graaf) heeft een boek geschreven De hemel op straat en zal dat thema erbij betrekken. Meer info en opgave, zie: war-on-waste

Ik vind het heel leuk als je meedoet! Voor info en opgave, mail me!

Locatie
Jacobikerk, St Jacobstraat 171
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
iedereen uit Wijk C of wie daar graag wil helpen de buurt weer schoon te maken!
Documenten
Deel dit: