Activiteit: Samen aan de slag met klimaat-bestendige tuinen en daken
Activiteit

Samen aan de slag met klimaat-bestendige tuinen en daken

dinsdag 26 september 2023 , 14:30 - 18:00 uur
Illustration

Vergroening als praktisch instrument om bewoners te bereiken
Een groenere woonomgeving, daar zetten steeds meer organisaties en particulieren zich voor in. Woningcorporaties, gemeenten, waterschappen, maatschappelijke organisaties en natuurlijk ook inwoners; allemaal hebben ze hetzelfde doel voor ogen. Door het vergroenen van tuinen en daken (al dan niet met zonnepanelen) werken we samen toe naar leefbaar, klimaatadaptief en duurzaam wonen nu en in de toekomst.

Gelukkig worden daar door vele partijen elke dag stappen in gezet en het is belangrijk om die inspirerende voorbeelden in de schijnwerpers te zetten. Zo leren we samen bij en vinden succesvolle initiatieven steeds meer navolging. Daarom organiseren RWU, NMU, IVN Natuureducatie en Nationaal Dakenplan samen met de gemeente Utrecht de bijeenkomst: ‘Samen aan de slag met klimaat-bestendige tuinen en daken’. We presenteren een aantal inspirerende voorbeeldprojecten, vertellen hoe de samenwerking is vormgegeven en laten zien wat de resultaten zijn. Zo komt het succesvol vergroenen van de woonomgeving samen met huurders en andere inwoners weer een stapje dichterbij

Werk je bij een overheid, corporatie of als ambassadeur en hou je je bezig met het verbeteren van de woonomgeving of het verduurzamen van de woningvoorraad?

Schrijf je dan nu alvast in voor de bijeenkomst: ‘Samen aan de slag met klimaat-bestendige tuinen en daken’ op dinsdag 26 september van 14:30 tot 18:00 uur in Stadskantoor Utrecht.

Programma
Meer informatie over het programma volgt na de zomer. Houd de website van Natuur en Milieu Utrecht in de gaten.

Praktische informatie
Datum: 26 september 2023
Tijd: 14:30-18:00
Locatie: Stadskantoor Utrecht
Kosten: Geen

Aanmelden
Meld je aan via de website van Natuur en Milieu Utrecht.

Locatie
Stadskantoor Utrecht
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: