Activiteit: 10-jarig jubileum Stadstuin Food for Good
Activiteit

10-jarig jubileum Stadstuin Food for Good

dinsdag 6 juni 2023 , 11:00 - 16:00 uur
Illustration

Vier feest op de tuin! Neem deel aan het feestelijke programma ter ere van het 10-jarig jubileum van Stadstuin Food for Good.


Vier met ons het 10-jarig jubileum!
In 2023 bestaat Stadstuin Food for Good in Park Transwijk, middenin Kanaleneiland, 10 jaar. Daarom vieren we feest op de tuin. En jij bent uitgenodigd! Kom op dinsdag 6 juni tussen 11.00 en 16.00 uur langs op de tuin.

Feestelijk programma
Er is een doorlopend feestelijk programma. Geniet van de theeproeverij, ontdek onze missie met de rondleidingen op de tuin, leer meer over biologische stadslandbouw, kom meer te weten over de belangrijke rol van de bij bij voedselproductie door het verhaal van de imker en wandel de ‘bomen kijk– en kennisroute’.

Over Stadstuin Food for Good
Stadstuin Food for Good is een sociale tuinderij in Park Transwijk in Kanaleneiland. Onder vakkundige begeleiding werken we samen in de tuin en verbouwen we groente, fruit, kruiden en bloemen voor de buurt. De oogst is bedoeld voor de moestuinders en voor de verkoop op de tuin en op bestelling.

Bezoek de stadstuin
Stadstuin Food for Good is open van maandag t/m donderdag van 09.30 tot 16.00 uur. En op andere momenten tijdens activiteiten en als de hekken open staan. Kom eens langs!

Locatie
Stadstuin Food for Good
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: