Bericht: Bekijk de video over het Amerhofje in Rivierenwijk
Bericht

Bekijk de video over het Amerhofje in Rivierenwijk

Geplaatst op 12 februari 2024, 15:58 uur
Illustration

Ook meewerken aan een videoreeks over Utrechtse buurtinitiatieven? Meld je aan!

Buurtvergroeners Lotte en Teuntje zijn een van de initiatiefnemers van het Amerhofje in Rivierenwijk: een voormalig saaie en grijze parkeerplaats die niet meer in gebruik was. Daarom wilden ze het omtoveren tot een mooi en groen hofje. Samen met de gemeente maakten Teuntje, Lotte en andere buurtbewoners een ontwerp met als resultaat een prachtige en levendige plek om te verblijven, een praatje met je buren te maken of doorheen te lopen! Bekijk de video hier of onderaan dit bericht.

Ook meewerken aan een videoreeks over Utrechtse buurtinitiatieven? Meld je aan!
In oktober maakten we samen met buurtvergroeners Lotte en Teuntje een korte pilotvideo van hun buurtinitiatief het Amerhofje in Rivierenwijk. De eerste video in de reeks, waarin we Utrechtse buurtinitiatieven prachtig in beeld brengen. Hiermee informeren, enthousiasmeren, verbinden en inspireren we (toekomstig) buurtbewoners om ook aan de slag te gaan met een buurtinitiatief! Bovendien ontdek je bij het zien van de video's wat voor moois er allemaal al gedaan wordt in verschillende wijken van Utrecht.

Wil jij met jouw buurtinitiatief ook meewerken aan een video zoals deze en de zichtbaarheid van groene buurtinitiatieven in Utrecht vergroten? Meld je vooral aan, iedereen is welkom! We zijn op zoek naar een grote verscheidenheid en diversiteit aan buurten, leeftijden, achtergronden en initiatiefgroottes. Mail bij interesse naar info@buurtnatuur030.nl en wie weet komen we dit voorjaar opnames maken in jouw buurt.


Deel dit: