Bericht: Biologische zadenactie van Velt: bestel voor 1 december
Bericht

Biologische zadenactie van Velt: bestel voor 1 december

Geplaatst op 13 november 2023, 09:11 uur
Illustration

Velt organiseert weer een biologische zadenactie! Jaarlijks doen heel wat mensen mee met de samenaankoop, goed voor duizenden pesticidevrije bollen die tijdens de herfst de grond ingaan. Gezond voor bodem, mens en dier.

Jouw voordelen
Je bent zeker dat je 100% biologisch gecertificeerde zaden koopt. Op onze zaden geen pesticiden! Alle zaden werden geteeld op een biologische manier, zonder insecticiden en fungiciden.
 
Je hebt keuze uit een erg mooi assortiment
Het Velt-assortiment is bewust heel breed: bij ons vind je meer interessante rassen dan wat je in winkels vindt. Meer diversiteit, meer smaken, een goede oogstspreiding, robuuste en lokale rassen: dat wil Velt je graag extra bieden.  
 
Je geniet van 10% korting
Ben je lid van Velt, dan krijg je 10 procent korting op alle zaden. Biologisch pootgoed kan je kopen aan een scherpe prijs.  
Bestel je bij een afhaalplaats in je buurt, dan spaar je de verzendkosten uit en kun je meteen je favoriete Velt-boeken bestellen.  
Ben je nog geen Velt-lid? Word snel lid online.

Wie kan meedoen?
Elk lid van Velt kan tot 1 december 2023 deelnemen aan de samenaankoop biologische zaden.
Ben je nog geen Velt-lid en wil je ook bestellen? Word snel lid. Je ontvangt meteen een e-mail met je contactnummer dat je meteen kan gebruiken voor bij jouw bestelling.

Bestel voor 1 december 2023
De zadenactie is alweer bijna een halve maand aan de gang. Vergeet je niet om je biologische zaden te bestellen en te betalen voor 1 december 2023.

Afhalen in regio Utrecht
Je bestelling kan je in februari 2024 ophalen bij een van de afhaaladressen. Dit jaar kun je terecht bij Montfoort, Nieuwegein, Houten, Utrecht (Dichterswijk en Tuindorp-Oost), De Bilt en Zeist.  

Heb je vragen? Kijk op de website van Velt. Of stuur dan een mail naar veltutrecht@hotmail.com

Bestel hier!

Deel dit: