Bericht: Nieuwe leskisten beschikbaar bij stadsboerderijen
Bericht

Nieuwe leskisten beschikbaar bij stadsboerderijen

Geplaatst op 29 juni 2023, 11:50 uur
Illustration

Sinds vorige week vrijdag zijn via de Stadsboerderijen van Utrecht Natuurlijk leskisten met lesmateriaal over zwerfafval beschikbaar. Vanaf september kunnen scholen en groepen de kisten reserveren via de website van Utrecht Natuurlijk. De kisten, die ook online te bekijken zijn, zijn gemaakt in samenwerking tussen de gemeente Utrecht en Utrecht Natuurlijk.

Onder toezicht van Schone Stad Coach Robert Camphuysen en Utrecht Natuurlijk educatie medewerker Elja Bos werd de eerste leskist afgeleverd bij Stadsboerderij Gagelsteede. In de leskisten zitten afvalzakken, plandelbingo’s en een heleboel (kinder)knijpers. Scholen kunnen bij het reserveren een gastles boeken van onze Utrecht Schone Stad Coaches.

Robert Camphuysen: ‘Ik ben supertrots op de leskisten en hoop dat veel scholen een gastles boeken. Daarnaast zijn alle stadsboerderijen nu een knijperhub. Hier kunnen alle inwoners van Utrecht gratis een knijper lenen. Zo houden we Utrecht samen schoon!’

De leskisten zijn beschikbaar voor alle scholen in Utrecht. Dus misschien wel een leuke suggestie voor de school van uw kind, neefje of schoonkind.

Deel dit: