Persoon: Maarten Mulder

Maarten Mulder

Ondernemer
Wie is Maarten?

Ik werk met de Buurjongens aan bijzondere schuttingen met ruimte voor natuur, bijvoorbeeld door plantenvakken, voedertafeltjes en insectenhotels in de tuinfafscheidingen te verwerken. We hebben een werkplaats in Lunetten waar we samenwerken met de sociale werkplaats UW.

Mijn expertise

We willen mensen in de stad meer van de natuur laten genieten. Als bouwers en ontwerpers proberen we dat te doen door mooie oplossingen te bedenken en maken. Zo kun je in je eigen tuin en straat de natuur dichtbij halen en zelf iets doen aan de biodiversiteit in de stad.


We vinden het leuk om naar het bredere plaatje te kijken. Hoe wordt de omgeving gebruikt en zijn er bijzondere behoeften (zoals een zorgbehoefte, rustplek of kinderopvang).

Mijn mogelijkheden

Wij hebben een houtwerkplaats en zijn ontwerpers van producten en projecten. Wij zien onze producten als invulling van meerdere behoeften/ wensen en denken graag in een vroeg stadium mee over mogelijke oplossingen.

Relevante ervaring

We hebben meer dan 12 jaar ervaring met houtbewerking en ontwerp. Daarnaast hebben we expertise in theorie en praktijk van de circulaire economie.