Vraag: Utrecht Schone Stad evenement! Ga jij ook mee? 
Vacature/hulpvraag

Utrecht Schone Stad evenement! Ga jij ook mee? 

Geplaatst op 13 februari 2024, 14:00 uur
Illustration

Utrecht Schone Stad evenement! Ga jij mee? 

Op zaterdagochtend 9 maart 2024 vindt er een USS evenement plaats in het Huis van Vrede (Kanaleneiland), waar Utrechtse opruimhelden, ploggers, plandelaars en prikkers samenkomen. Het wordt een dag vol inspiratie, kennisdeling en gezelligheid! Wij, van BuurtNatuur030, zijn ook uitgenodigd om ons steentje bij te dragen die dag:
 
We krijgen namelijk de kans om ongeveer een half uur te vullen met onze passie voor het vergroenen van onze stad. We kunnen een workshop geven, iets creatiefs organiseren of simpelweg ons platform presenteren: het mag zo laagdrempelig zijn als we willen. 

En hier komt het leuke deel: ik zoek een gezellige mede-vergroener om mee te gaan!
Dus, wie van onze community wil samen met mij een stem zijn voor onze community? Het wordt een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, kennis op te doen en vooral: samen te werken aan een groenere toekomst voor onze prachtige stad Utrecht. 

Wil jij mee (-denken)? Stuur een mail naar info@buurtnatuur030.nl of stuur mij een persoonlijk berichtje via de knop hieronder. Het lijkt mij in ieder geval heel leuk om samen iets moois neer te zetten op 9 maart!

Groetjes, Ella
Community builder BuurtNatuur030

 

Organisatie
BuurtNatuur030
contactpersoon
Ella van der Naalt
Deel dit:
1 reactie

Ella van der Naalt

di 13 februari 2024 14:01
Wil jij mee die dag of meedenken over onze inbreng? Je mag mij ook een privé berichtje sturen!