Vraag: Wijkchef gezocht voor Rechtstreex
Vacature/hulpvraag

Wijkchef gezocht voor Rechtstreex

Geplaatst op 4 januari 2024, 15:01 uur
Illustration

Help mee het voedselsysteem in Utrecht duurzaam te maken met Rechtstreex

Wat is Rechtstreex?
Rechtstreex is een sociale onderneming die het voor mensen die bewust willen eten mogelijk maakt om boodschappen te doen bij lokale boeren en makers. Verse, duurzaam geteelde producten uit de regio. Dat betekent dat je boodschappeneuro's zonder onnodige tussenschakels naar de boer gaan, zodat die kan werken met oog voor bodemgezondheid, biodiversiteit, dier, mens en op deze manier ook de kwaliteit van het product. Met jouw boodschappen ben je onderdeel van de oplossing en de transitie naar een duurzame, lekkere toekomst met menselijke maat. Lokaal, transparant en sociaal.

Hoe kun jij meehelpen?
Rechtstreex gaat uitbreiden in Utrecht, dus mocht je zelf een locatie kennen of hebben of een paar uur per week (betaald!) wijkchef willen zijn om nog meer mensen te helpen aan duurzame boodschappen of mensen kennen die dit leuk lijkt: laat van je horen!
Neem contact op met de community builder van Rechtstreex in Utrecht, Emina Zorlak: 06-22672658 of mail: emina@rechtstreex.nl
www.rechtstreex.nl

Ingangsdatum
Zo snel mogelijk
herhalend
Elke donderdag
Beloning
In overleg; er zijn verschillende mogelijkheden (betaald in dienst, als ondernemer of in de vorm van een goedgevulde krat of vrijwilligersvergoeding als je om wat voor reden dan ook niet betaald mag of kan werken).
Deel dit:
Vraag gesteld door