Activiteit: Adviesgroep BuurtNatuur030!
Activiteit

Adviesgroep BuurtNatuur030!

woensdag 28 februari 2024 , 19:00 - 21:30 uur
Illustration

Het is weer bijna tijd voor de adviesgroepvergadering van BuurtNatuur030! Vier keer per jaar komen we samen en zo ook weer op woensdag avond 28 februari om 19:00. Dit keer komen we samen in Griftsteede en bespreken we de plannen voor het komende jaar!

Inmiddels hebben we al heel wat vergaderingen gehad en de pool blijft groeien: er zijn al zo'n 30 mensen aangehaakt in de pool. Per keer zijn er ongeveer 10 a 15 mensen aanwezig en kun je aangeven of je bij de vergadering bent. 

Agendavoorstel
Bij elke vergadering creëren we samen met elkaar de agenda. Heb jij interessante thema's en inbreng voor BuurtNatuur030? Je bent van harte welkom om ook aan te sluiten bij de adviesgroep: we willen graag een zo'n divers mogelijke groep houden!

Voor de komende vergadering gaan we o.a. ook de samenwerking met Utrecht Schone Stad bespreken en alvast met elkaar brainstormen voor het Lente Evenement komend jaar. 

Wil jij een keer mee-praten en/of heb je een interessant agendapunt? Kom naar de adviesgroep op 28 februari om 19:00 op Griftsteede.

Meld je aan door te mailen naar info@buurtnatuur030.nl 

 

Groetjes,

Team BuurtNatuur030!

 

 

Locatie
Stadsboerderij Griftsteede
Kosten toelichting
Aanmelden via info@buurtnatuur030.nl
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit:
1 reactie

Joop Van Wijnbergen

do 1 februari 2024 15:16
Voor elke deelnemer aan Buurtnatuur030 een aanrader om eens aan te schuiven. Je kunt er kennis en ervaring kwijt, maar het er ook halen. Ik ben helaas verhindert dat moment en wens ieder een plezierige, nuttige en inspiratievolle bijeenkomst.