Activiteit: Leren moestuinieren met kinderen
Activiteit

Leren moestuinieren met kinderen

Tweewekelijks: Op woensdag , 0:00 uur
Illustration

Vind jij het ook belangrijk dat je kinderen meer groenten eten? Wil je graag dat zij leren waar ons voedsel vandaag komt en hoe het groeit?

Meld je dan aan voor mijn online moestuinklasje voor ouders die groene vingers willen kweken. Want kinderen die hun eigen groenteplantjes verzorgen én die groenten na een paar weken zelf mogen oogsten, groeien op met meer respect voor onze natuur. En onderzoek laat zien dat ze ook meer verschillende groenten lusten. 

Dit voorjaar neem ik moestuinouders stap voor stap bij de hand zodat je onbezorgd en met succes je eigen groenten en eetbare bloemen kunt kweken. Dat doe ik met video’s, praktische tips en afwisselende activiteiten die je samen met jouw kids kunt doen, zonder dat je zelf in de boeken hoeft te duiken. In je eigen tijd, op jouw tempo en in je eigen tuin of moestuinbak. We starten op 13 maart maar je kunt je de hele maand maart nog aanmelden. Ik coach je tot en met juni. 

Wil je samen met je kinderen ontdekken hoe groenten groeien? Weet je niet hoe te beginnen of denk je dat je zelf geen groene vingers hebt? Dan is dit moestuinklasje echt wat voor jou! Lijkt je dit je leuk? Meld je dan aan op: www.moestuinmama.com/moestuincursus 

Groeten uit de tuin van
MoestuinMama 


Ps. Misschien heb jij al eens geprobeerd om tomaatjes in de vensterbank te zaaien of in een moestuintje bij je huis….Maar was het een grote teleurstelling ….de planten werden lange slungels zonder oogst, of je jonge plantjes werden meteen opgegeten door slakken, bah! Graag nodig ik je uit om jouw moestuinkriebels een tweede kans te geven en mee te doen met mijn klasje.  

Locatie
Gewoon bij jou thuis, in je eigen vensterbank, in je tuin, moestuin of in een wijnkistje voor de deur, in jouw eigen tijd en met begeleiding van een ervaren moestuincoach.
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
€49,50
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Ouders of verzorgers die samen met hun kinderen willen moestuinieren. Zeker ook geschikt voor leerkrachten en bso medewerkers.
start / einde
Gestart op wo 13 maart 2024. Eindigt do 4 juli 2024
Deel dit:
Geplaatst door
Toekomstige data voor deze activiteit
woensdag 22 mei 2024
woensdag 5 jun 2024
woensdag 19 jun 2024
woensdag 3 jul 2024