Activiteit: Herfst Evenement BuurtNatuur030
Activiteit

Herfst Evenement BuurtNatuur030

donderdag 30 november 2023 , 19:00 - 22:00 uur
Illustration

Het is weer zover! We nodigen je uit voor het BuurtNatuur030 Herfst Evenement op donderdagavond 30 november in Het Huis Utrecht. Het programma start om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur.

Meld je hier aan!

Samen vergroenen maakt impact
Een jaar geleden vierden we onze eerste herfstborrel in Het Huis Utrecht en dat was een groot succes. Communityleden deelden groene buurtinitiatieven, bespraken groene onderwerpen en plantten prachtige tulpenbollen in Utrecht.

Utrechtse Luc Hoogenstein als gastspreker
Dit keer hebben we een speciale gastspreker op het programma staan: bioloog Luc Hoogenstein. In onze tuinen leven veel meer soorten dieren en planten dan je denkt. Dat aantal kan toenemen als je gericht wat maatregelen treft om de natuur meer kansen te geven. Luc Hoogenstein, naast bioloog en schrijver ook inwoner van Utrecht, heeft een stukje gemeentelijk groen bij zijn voordeur in Lunetten omgevormd tot iets moois, waar zich al snel bijzondere en (zeer) zeldzame dieren vestigden. Hoe Luc dat voor elkaar heeft gekregen? Dat vertelt hij op het Herfst Evenement!

Bekijk hier 'Luc's Tuinsafari' en krijg vast een voorproefje!

Programma
Het programma start om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Naast onze gastspreker worden er ook weer presentaties gegeven door verschillende communityleden. Om 20.30 uur openen we de markt met borrel. Tijdens de borrel is er genoeg inspiratie op te doen en kan je in gesprek met andere buurtvergroeners.

Wil jij ook jouw groene buurtinitiatief delen of op de markt staan tijdens de borrel? Of lijkt het je leuk om mee te helpen in de organisatie? Laat het ons weten via info@buurtnatuur030.nl.

We hopen jou te zien op het Herfst Evenement op 30 november in Het Huis Utrecht. Neem gerust een groene buur, vriend(in) of kennis mee!

Meld je hier aan


Tot dan!
Team BuurtNatuur030


Waar: Het Huis Utrecht, Boorstraat 107, 3513 SE. 
Wanneer: 19.00 inloop, 19.30 start programma tot ca. 22.00 uur 

Locatie
Het Huis Utrecht
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Documenten
Deel dit: