Activiteit: Oogstfeesten op de locaties van Utrecht Natuurlijk
Activiteit

Oogstfeesten op de locaties van Utrecht Natuurlijk

Op zondag , 10:00 - 17:00 uur
Illustration

Vier samen de oogst! Na maanden van samenwerken op de stadsboerderijen en stadstuinen is het weer tijd om de oogst binnen te halen. Daar hoort een feestje bij! Met activiteiten voor jong en oud vieren we samen de oogst. Help mee met oogsten in de tuin, neem deel aan verschillende (kinder)activiteiten en kom smullen bij de kramen.

Wanneer is het feest?
Op de stadsboerderijen en stadstuinen van Utrecht Natuurlijk wordt het Oogstfeest in september en oktober gevierd. Op zondag 17 september is het feest op Koppelsteede in Lunetten en op Griftsteede in Noordoost. Een week later, op zondag 24 september, vieren we de oogst op Steede Hoge Woerd in Leidsche Rijn en op Eilandsteede in Kanaleneiland. In Overvecht en Noordwest vieren we de hele maand september de oogst met verschillende activiteiten. Op zondag 1 oktober ben je welkom op het Boerderijfeest op Gagelsteede in Overvecht.

Voor wie?
De jaarlijks terugkerende Oogstfeesten zijn te bezoeken voor jong en oud. De activiteiten zijn vooral gericht op kinderen, maar als volwassene ben je ook van harte welkom om te komen oogsten, van de markt te genieten en te proeven!

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op de website van Utrecht Natuurlijk.

Locatie
In heel Utrecht
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op zo 17 september 2023. Beëindigd zo 1 oktober 2023
Deel dit: