Activiteit

Workshop: crowdfunding voor groene initiatieven

donderdag 9 februari 2023 , 19:00 - 21:00 uur
Illustration

Komend voorjaar organiseren wij vanuit onze overkoepelende stichting (Voor je Buurt) een tweetal workshops voor groene initiatieven in de provincie Gelderland, Noord Brabant en Utrecht. Wellicht kennen jullie initiatiefnemers die meer willen weten over crowdfunding of over het vergroten van een netwerk rondom een groen initiatief? Zij kunnen gratis deelnemen aan een van de twee (of beide) workshops. Opgeven kan via de volgende link.

Donderdag 9 februari (19.00-21.00)
Tijdens de training 'Verhaal + Netwerk' vertelt Voor je Buurt je alles wat je moet weten om aan de slag te gaan met jouw groene idee. Vragen als; Hoe bereik je jouw netwerk? Welk verhaal vertel je om jouw netwerk te enthousiasmeren om in actie te komen? komen aan bod en we gaan samen aan de slag, geven concrete tips en vertellen uiteraard ook over succesvoorbeelden van andere groene initiatieven die jou al zijn voorgegaan.

Donderdag 16 februari (19.00 -21.00)

Wil je de buurtmoestuin uitbreiden, een buiten leslokaal realiseren of een fruitboomgaard opknappen? Heb je zin om echt aan de slag te gaan met jouw groene idee, maar weet je niet hoe je de financiën bij elkaar kunt verzamelen? Kom naar de gratis online training ‘Crowdfunding’.  We vertellen je alles over campagne voeren en de mogelijkheid om een bijdrage te krijgen van de Provincie Noord-Brabant, KIEM Utrecht en de Provincie Gelderland.

Locatie
Online
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
omschrijving doelgroep Initiatiefnemers die bezig zijn met het vergroenen van hun buurt en opzoek zijn naar informatie voor het zetten van een vervolgstap
Deel dit: