Activiteit

Het Wilde Stadscafé: dilemma’s van het bouwen van een groene stad

dinsdag 13 december 2022 , 20:00 - 21:30 uur
Illustration

Elke tweede dinsdag van de maand is er Het Wilde Stadscafé. Dit keer gaat het natuurcafé over dilemma’s van het bouwen van een groene stad. Marian Stuiver, van de Wageningen Universiteit & Research, spreekt deze avond. Zij was eerder ook al te zien in het televisieprogramma EenVandaag. Daarin werd gesproken over het vergroenen van steden om deze leefbaar en gezond te houden en over de uitdagingen die hierbij komen kijken. Wil je 13 december aanschuiven bij het Wilde Stadscafé? Dan is het zeker leuk om dit item ter voorbereiding te bekijken. Luister en praat mee! 

Het Wilde Stadcafé 
Ga op avontuur in de bieb. Iedere tweede dinsdag van de maand. Kom meepraten en meedenken over een actueel groen Utrechts onderwerp. Boeiende sprekers, bloeiende gesprekken en interessante ontmoetingen. De gesprekken staan onder leiding van de eigenzinnige debatdame Elisabeth van den Hoogen.

Praktische informatie en reserveren 
Het Wilde Stadscafé vindt plaats van 20.00 – 21.30 uur in het laboratorium van de Bibliotheek Neude. Het is een gratis activiteit. Wel vragen we je te reserveren.

Samenwerking
In dit maandelijkse natuurcafé werken Utrecht Natuurlijk, GroenmoetjeDoen!, Milieucentrum Utrecht en de Bibliotheek Utrecht samen. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Utrecht.

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: