Activiteit

BuurtNatuur030 Herfstborrel!

woensdag 19 oktober 2022 , 19:00 - 21:30 uur
Illustration

Herfstborrel 19 oktober in Het Huis Utrecht!

Op 11 mei vierden we de lancering van BuurtNatuur030: Hét platform voor de buurtvergroeners van Utrecht. Sindsdien zijn we verdubbeld in aantal en wordt de community al gevormd door 200 enthousiaste inwoners: tijd voor een nieuwe bruisende netwerkactiviteit! We willen samen met jullie verder groeien en een sterker netwerk opbouwen om de Utrechtse buurten groener, natuurlijker en mooier te maken. Nog meer inspiratie en nog meer kennis uitwisselen: komt allen!

Op BuurtNatuur030 maak je kennis met collega buurtvergroeners in de stad. Je kunt een eigen profiel aanmaken, je initiatieven bekend maken, hulp vragen en hulp aanbieden. Ook kunnen we samen activiteiten ondernemen waarmee we elkaar inspireren en informeren. Op deze Herfstborrel doen we dat ook, maar dan live!

Locatie
Het Huis Utrecht, Boorstraat 107, 3513 SE Utrecht

Programma
Omdat we tijdens de lancering merkten dat er vooral behoefte is aan netwerken en ideeën uitwisselen, willen we hier weer ruim de tijd voor uittrekken in het programma.
- 19:00 uur: Inloop met koffie en thee
- 19.30 uur: Start informatief uur met verschillende buurtvergroeners uit de community
- 20.30 uur: Borrel met informatiemarkt, vraag en aanbod
- 21.30 uur: Afsluiting

Aanmelden
In verband met de catering vragen we je om jouw komst te melden via dit aanmeldformulier! Wil je actief bijdragen aan het programma, een pitch voorbereiden of een tafel inrichten met jouw initiatief? Geef het aan op het formulier of neem contact op met het kernteam via
info@buurtnatuur030.nl. Tot ziens op 19 oktober!


Wil je de uitnodiging opslaan en/of delen?
Het document is te downloaden onderaan deze pagina.


Groene groeten namens het Kernteam van BuurtNatuur030

Locatie
Het Huis Utrecht, Boorstraat 107, 3513 SE Utrecht
Kosten
Gratis
Deel dit: