Activiteit

Gluren bij de duurzame buren

zondag 9 juni 2024 , 9:00 uur
Illustration

Ben je benieuwd naar hoe jouw buren of mensen in de wijk hun huis hebben verduurzaamd? Ben je op zoek naar inspiratie om in jouw eigen huis energie te besparen? Of heb je andere energiegerelateerde vragen die je graag beantwoord zou zien? Doe dan mee met ons nieuwste evenement ‘Gluren bij de Duurzame Buren’ op zondag 9 juni, de Groenmoetjedoendag.

Kijkje nemen in duurzame huizen

Tijdens dit evenement krijg je de unieke kans om een kijkje te nemen in de huizen van medebewoners in jouw buurt. Je ziet welke stappen zij hebben gezet om hun huis te verduurzamen. Ontdek een scala aan duurzame maatregelen, van eenvoudige tot ingewikkelde. Denk aan groene daken, zonnepanelen, warmtepompen, en  meer. Je kunt je buurtgenoten er alles over vragen. Elk huis heeft zijn eigen verhaal en inspirerende ideeën om te delen.

Stel je duurzame huis open

We nodigen jou ook van harte uit om jouw huis open te stellen voor nieuwsgierige buren. Of je nu net begonnen bent met verduurzamen of al vergevorderd bent, jouw ervaring kan anderen inspireren en motiveren om ook stappen te zetten naar een groenere levensstijl.
Wil je met je huis meedoen aan ‘Gluren bij de duurzame buren’, of denk je graag mee over de organisatie van dit evenement? Neem dan contact op met buurtbel@wijkwijzernoordoost.nl.

Zet 9 juni in je agenda! Mis het niet en sluit je aan bij Gluren bij de Duurzame Buren!

Locatie
Griftpark
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)

Aantal aangemelde deelnemers: 2

Deze mensen komen:
- Marianne van Dijk

Meld je aan
Deel dit: