Activiteit: Meld je aan voor de adviesgroep bijeenkomst
Activiteit

Meld je aan voor de adviesgroep bijeenkomst

woensdag 21 september 2022 , 19:00 uur
Illustration

Meedenken over BuurtNatuur030? Vier keer per jaar komt de BuurtNatuur030 adviesgroep samen om de toekomst van het platform en de community te bespreken. Zo ook woensdag 21 september. 

Per bijeenkomst streven we ernaar dat er zo’n 10 mensen aanwezig zijn. Dit kan per keer wisselen, omdat wij iedereen de mogelijkheid willen geven mee te denken. We werken dan ook via een advies-pool, je kunt zelf besluiten wanneer je meepraat!

21 september: tweede bijeenkomst!
De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op 21 september vanaf 19.00 uur (inloop met koffie en thee) bij Milieucentrum Utrecht aan de Oudegracht 60. De gewenste ontwikkeling van het platform BuurtNatuur030 staat centraal. We kijken terug op de feedback die we ontvingen tijdens de eerste samenkomst in juni van dit jaar. Specifiek licht het kernteam een voorstel toe voor de invulling van activiteiten in 2023. We zijn benieuwd naar jouw mening daarover.

Dus kom meepraten! Inmiddels hebben de eerste enthousiaste buurtvergroeners zich al gemeld, maar er zijn nog plekken vrij voor de 21e. Ben jij of ken jij iemand die het leuk vindt om aan te sluiten? Neem contact op met ons via info@buurtnatuur030.nl. We sturen je de agenda toe.

Deel dit: