Activiteit: IVN-activiteit - Slootje prutten bij de Pioniers
Activiteit

IVN-activiteit - Slootje prutten bij de Pioniers

zondag 12 juni 2022 , 12:30 - 14:30 uur
Illustration

Kom ook ‘slootje prutten’ in Tuinenpark De Pioniers. Een IVN-activiteit voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Eerst gaan we met het schepnetje op jacht naar waterbeestjes. Vervolgens kunnen we met een loeppotje of een vergrootglas de vangst van heel dichtbij bekijken.
Ook nieuwsgierig geworden? Geef je dan snel op.


•<span class="cx_tab mceNonEditable" style="display: inline-block;">    </span>Het aantal deelnemers is beperkt.
•<span class="cx_tab mceNonEditable" style="display: inline-block;">    </span>Aanmelding verplicht bij stadsnatuur@hotmail.com
•<span class="cx_tab mceNonEditable" style="display: inline-block;">    </span>Deelname is gratis. Aan het eind gaan we "met de pet rond" voor een vrijwillige bijdrage ter ondersteuning van onze natuuractiviteiten.


Tot slot en ter informatie voor de ouders: we verwelkomen jullie bij de hoofdingang, begeleiding is in handen van IVN-natuurgidsen.
Tuinenpark De Pioniers ligt tussen de goederenspoorlijn en het terrein van de voormalige Veemarkthallen (nu de buurt Veemarkt) in de wijk Utrecht Noordoost. Aan het fietspad langs de spoorlijn is een wandel/fietsingang. Aan de Sartreweg is een tweede ingang en gelegenheid tot parkeren. Het park is iedere dag vrij toegankelijk tussen 8:00 en 18:00 uur.

Locatie
Pioniers
Kosten
Gratis
Leeftijd
Vanaf 7 t/m 12 jaar
Omschrijving doelgroep 
Een IVN-activiteit voor kinderen van 7 tot 12 jaar.
Documenten
Deel dit: