Activiteit: UUR BuurtNatuur, voor jou als buurtvergroener!
Activiteit

UUR BuurtNatuur, voor jou als buurtvergroener!

woensdag 6 april 2022 , 19:30 - 20:30 uur
Illustration

Ons platform BuurtNatuur030 is aan het ontkiemen! Op de website kun je een eigen profiel aanmaken, jouw activiteiten bekend maken en kennismaken met collega buurtvergroeners. Samen maken we de stad groener en mooier! Met het UUR BuurtNatuur blijf je maandelijks op de hoogte van interessante activiteiten en hoor je de verhalen van actieve buurtvergroeners. We doen dat online zodat zoveel mogelijk mensen gemakkelijk dit informatieve uurtje kunnen volgen. Ook biedt het jou de gelegenheid om je kennis te delen, om vragen te stellen of jouw suggesties te doen voor een groeiend en bloeiend platform. Want hoe meer mensen meedoen, hoe meer we van elkaar leren en elkaar kunnen helpen!

In maart was de Try-out van UUR BuurtNatuur met Akke en Arnoud over het GroenOost netwerk. Kijk ook vooral nog even op hun website voor een teaser van de prachtige docu die zij maakten! Of maak een wandeling en kies één van de negen routes die zij langs alle groene initiatieven in Oost hebben uitgezet. Verder vertelde Maarten over de komende edities van het maandelijkse Wilde Stadscafé (op 12 april met Guerilla Garderners!) en verzorgde Joyce een mini-workshop 'Oorwormenpotje maken', een biologisch bestrijdingsmiddel. Bekijk het verslag hier.

Op 6 april van 19.30 uur tot 20.30 uur, gaan we dan echt van start met weer interessante gasten met mooie initiatieven:

-Ella Huisman over haar initiatief het Vollenhovenplantsoen.

-Stichting Bomen op de Kaart wil de bomen in de stad op de kaart zetten met de ecodiensten die ze leveren.

-Joyce Parlevliet van Stichting Groen Moet Je Doen over het maken van een compostbak, met en zonder wormen.

Interessant toch? Meld je aan via info@buurtnatuur030.nl. We sturen je kort van tevoren de link op waarmee je vanuit je huiskamer kunt meedoen.

 

 

Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Voor alle inwoners van de stad Utrecht die hun buurt actief (willen) vergroenen.

Aantal aangemelde deelnemers: 2

Deze mensen komen:
- Kasper Steenbergen
- Jenny Senhorst

Meld je aan
Deel dit: